Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» 3D Butterflies 1
» Adblock Plus
» EMule Plus
» JavaAmp
» Active Registry Monitor
» Toys
» Shareaza
» PTlink Services
» HostingTakip 1.0
» Inf
» Tom Cruise Screensaver
» Kids (XP)
» Tropical Fish Animated Slide Show
» Folder Security Personal
» Windows Media Player Skini (2D)
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

PC-Clean
Ureticinin Aciklamasi : PC-Clean, casus yazilimlar ve reklam yazilimlari gibi zararli kodlara ve Turkce Internet Adresi (TIA) sisteminin islemesini engelleyen programlara karsi bilgisayariniza tam koruma saglayan zararli kod temizleme programidir.Program Turkce olup, yuklendigi bilgisayari Turkce Internet Adresi sistemi ile tam uyumlu hale getirmektedir. Dunyada yaygin olarak kullanilan PC-Clean programi, yuklendigi bilgisayar sistemindeki tum zararli kodlari ve Turkce Internet Adresi sistemini engelleyen programlari gercek zamanli olarak tespit etmektedir. Program, bilgisayarda kesfettigi zararli dosyalarin yeri, kaydi, adlari ve degerleri gibi bilgileri kullaniciya aninda bildirerek, belirli programlari silmeyi isteyip istemedigi konusunda secim yapma imkani sunmaktadir. Bu yazilimlar, ?Temizle? dugmesine basilarak sistemden kaldirilabilmektedir. Ayrica, PC-Clean?de bulunan ?Engelleme? islevi ile zararli kodlarin bilgisayariniza bulasmasinin onune de gecilebilmektedir. PC-Clean programi, bilgisayara yuklendigi tarihten sonra gelistirilen zararli kodlara karsi da koruma saglamaktadir. Yeni zararli kodlara ait bilgileri bilgisayariniza yuklemek icin, programi otomatik veya manuel olarak guncellemeniz yeterlidir. PC-Clean programini yukleyerek bilgisayarinizi zararli kodlara karsi korurken ayni zamanda sisteminizde Turkce Internet Adresi?ni de desteklemeye baslayacaksiniz.
Programı Üreten : Netpia
Yazılım Lisanı : Turkce
Programın Versiyonu: :
Dosya Boyutu : 3.59 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Dolphin Aqua Life 3D Screen
Easy Screen Capture
Silver Thigny
Skype 3.2.0.148
1-More WebCam
GameWatch
DzSoft WebPad
kerbela
Karakter Haritasi
FunHouse
TR-IRCD Services
Super Video Joiner
Modem Monitor Graph
Kolaylik Dini Islam
DVD2one


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi